Yuzu - Yuzu 550g 550g
YUZU Yuzu Citrus je tradiční korejský nápoj vyrobený z citrusů Yuzu a cukru s vysokým obsahem vitaminu C, který nabízí mnohostranné využití za studena i tepla.
Yuzu - Yuzu 550g
Citrus yuzu je cenným zdrojem vitamínu C a antioxidantů, čerstvé yuzu obsahuje dokonce třikrát více vitamínu C než citrón. Cesta tohoto zázračného ovoce začíná v Jižní Koreji, kde ho farmáři zpracovávají tradiční metodou používanou již přes tisíc let – yuzu, cukr a med. Díky této metodě zpracování si yuzu přirozeně uchovává své benefity.
Během chvilky připravíte osvěžující studený nápoj plný vitamínů a antioxidantů nebo ho použijte pro přípravu horkého čaje, který v zimním období zahřeje. Při využití yuzu v kuchyni se fantazii meze nekladou. Vyzkoušej ho třeba s toustem a máslem, přidej ho do perníku, nebo udělej marinádu na kuřecí křidýlka. Budeš koukat, jaká to je dobrota!
JAK CHUTNÁ YUZU
Chutí připomíná něco mezi citrónem, pomerančem a grepem. Protože pěstování yuzu vyžaduje specifické klimatické podmínky, patří tento citrus k těm nejdražším na světě.
JAK PŘIPRAVIT YUZU
Na přípravu jednoho čaje nebo jedné limonády odměřte 35 g yuzu (cca 1 plná polévková lžíce) a zalijte 250 ml studené nebo horké vody. Pro osvěžení je nejlepší s perlivou vodou. Uhas žízeň, osvěž se. Zažeň chlad, zahřej se. Zkroť chutě, dopřej si. Yuzu má nekonečně možností, jak ho použít.
Složení : 74 % konzervované plody yuzu(50 % yuzu, cukr), cukr, voda, regulátor kyselosti kyselina citrónová, antioxidant kyselina askorbová (vitamin C), zahušťující látka karboxymethyl celulóza.
Uchovávejte v chladu. Po otevření uchovávejte do +6 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1125 kJ / 268 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 67,0 g |
z toho cukry | 57,0 g |
Bílkoviny | 0,4 g |
Sůl | 0,2 g |
Balení obsahuje nejméně 7 porcí nápoje yuzu (1 porce = 35 g).
ZEMĚ PŮVODU: Jižní Korea
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladidla, ochucovadla a medy |
---|---|
EAN: | 8594215380092 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.