DOPRAVA ZDARMA pro objednávky od 1500 Kč 🚛

Deutsche See Filety ze sledě v rajčatovém krému 200g 200g

Neohodnoceno
Značka: Deutsche See

Jemný sleďový filet v krémové rajčatové omáčce je lahodná rybí pochoutka, která skvěle doplní chleba, brambory i saláty.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
8.10.2025
59 Kč 51 Kč
Deutsche See Filety ze sledě v rajčatovém krému 200g 200g
Neohodnoceno
Značka: Deutsche See
Deutsche See Filety ze sledě v rajčatovém krému 200g  200g
59 Kč

Deutsche See Filety ze sledě v rajčatovém krému 200g

Oblíbená rybí specialita s jemnou texturou a vyváženou chutí!

Vychutnejte si kvalitní sleďové filety v lahodném rajčatovém krému, doplněném vybraným kořením pro dokonale vyvážený chuťový zážitek. Skvěle se hodí k čerstvému pečivu, vařeným bramborám nebo jako doplněk k lehkým salátům.

✅ Tradiční receptura
✅ Ideální jako rychlá večeře nebo pohoštění
✅ Bez zbytečných konzervantů

Klasika, kterou by neměl žádný milovník rybích delikates minout!

Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.

Složení
Sleďové filety
60 %, rajčatový protlak 14,2 %, voda, řepkový olej, cukr, vinný lihový ocet, sůl, modifikovaný škrob, zahušťovadlo: guarová guma, koření, aroma.

Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C

Výživové údaje 

Výživové údaje na 100g 
Energie 

881kJ/212kcal

Tuky 

17,0g

Z toho nasycené mastné kyseliny 2,3g 
Sacharidy 

4,8g

Z toho cukry  4,5g 
Bílkoviny  10g 
Sůl  1,0g 

 

Země původu: Lotyšsko

 

Recept

Chléb s avokádem, rukolou a filety ze sledě v rajčatové omáčce (2 porce) 
Ingredience

  • 1 konzerva filetů ze sledě v rajčatovém krému (Deutsche See)

  • 1 červená cibule

  • 60 g rukoly

  • 1 avokádo

  • 1/2 citronu

  • sůl a čerstvě mletý pepř

  • 6 lžic čerstvého smetanového sýra (např. Lučina, Philadelphia)

  • 8 plátků selského chleba

Postup

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké kroužky. Rukolu omyjte a důkladně osušte. Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a dužinu rozmačkejte vidličkou. Dochutťe trochou citronové šťávy, solí a pepřem.

  2. Smetanový sýr promíchejte dohladka a také jej dochuťte trochou citronové šťávy, solí a pepřem. Filety z herinka natrhejte vidličkou na větší kousky.

  3. Plátky chleba opečte v toustovači nebo na suché pánvi. Čtyři plátky potřete avokádovou směsí, další čtyři smetanovým sýrem. Všechny plátky obložte rukolou.

  4. Na obložené chleby rovnoměrně rozdělte herinkové filety a cibulové kroužky. Zakápněte trochou rajčatové omáčky z konzervy a dochuťte čerstvě mletým pepřem.

Tip: Na závěr můžete sendviče jemně posypat nastrouhanou citronovou kůrou – dodá svěží chuť.


 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní ryby
EAN: 4009239141313

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola