DOPRAVA ZDARMA pro objednávky od 1500 Kč 🚛

Deutsche See Filety ze sledě v paprikovém krému 200g 200g

Neohodnoceno
Značka: Deutsche See

Lahodný sleďový filet ve smetanovo-paprikové omáčce s jemně nasládlou chutí papriky a středomořským nádechem.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
8.10.2025
59 Kč 51 Kč
Deutsche See Filety ze sledě v paprikovém krému 200g 200g
Neohodnoceno
Značka: Deutsche See
Deutsche See Filety ze sledě v paprikovém krému 200g  200g
59 Kč

Deutsche See Filety ze sledě v paprikovém krému 200g

Objevte lahodnou kombinaci jemného sleďového filetu a sametové smetanovo-paprikové omáčky. Sladkost červené papriky se harmonicky snoubí s jemností ryby a vytváří nezapomenutelný gurmánský zážitek s lehkým středomořským nádechem.

 Perfektní tip na podávání:
✔️ S čerstvým chlebem nebo křupavou bagetou
✔️ S vařenými bramborami
✔️ Jako originální doplněk k salátům


✅ Ideální jako rychlá večeře nebo netradiční pohoštění

Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.

Složení
Sleďové filety 60 %, voda, rajčatový protlak, řepkový olej, kousky papriky 4 %, cukr, sůl, paprikový prášek 0,7 %, škrob, zahušťovadlo: karubin (E410), mléčná bílkovina, koření, okyselující látka: kyselina octová (E260).

Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C

Výživové údaje 

Výživové údaje na 100g 
Energie 

930kJ/224kcal

Tuky 

18,0g

Z toho nasycené mastné kyseliny 3,1g 
Sacharidy 

4,0g

Z toho cukry  3,5g 
Bílkoviny  12g 
Sůl  0,8g 

 

Země původu: Lotyšsko

 

Recept 

Těstoviny a la Peperonata s filety ze sledě v paprikovém krému (2 porce) 
Ingredience 

  • 1 konzerva filetů ze sledě v paprikovém krému (Deutsche See) 
  • 8 cherry rajčátek

  • 1 paprika

  • 2 stroužky česneku

  • 2 stonky jarní cibulky

  • 200 g těstovin

  • 3 lžíce olivového oleje

  • 1 lžička kapar

  • nastrouhaná kůra z 1/2 chemicky neošetřeného citronu

  • sůl a pepř

  • 1 hrst bazalkových lístků

Postup

1. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Papriku omyjeme, rozčtvrtíme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Česnekoloupeme a nakrájíme na plátky. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme na hrubá kolečka.

2. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, poté slijeme a přitom zachytíme 1–2 hrnky horké těstovinové vody. Mezitím v hrnci rozehřejeme olej a orestujeme papriku, česnek a jarní cibulku dozlatova. Poté přidáme rajčata, kapary a citronovou kůru a krátce společně orestujeme. Podlijeme trochou těstovinové vody a necháme vařit, dokud paprika nezměkne.

3. Filety ze sledě rozdělíme vidličkou na větší kousky a přidáme do hrnce k uvařené zelenině. Vše zlehka promícháme, dochutíme solí a pepřem a stáhneme z plotny. Omáčku doladíme zbylou horkou těstovinovou vodou na požadovanou konzistenci.

4. Těstoviny naservírujeme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme bazalkovými lístky a trochou pepře.

 Tip: Můžete přidat i trochu chilli. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní ryby
EAN: 4009239141269

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola