DOPRAVA ZDARMA pro objednávky od 1500 Kč 🚛

Deutsche See Filety ze sledě v hořčično koprovém krému 200g 200g

Neohodnoceno
Značka: Deutsche See

Jemné filety ze sledě v lahodném hořčično-koprovém krému od Deutsche See – delikatesa plná chuti a tradice.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
8.10.2025
59 Kč 51 Kč
Deutsche See Filety ze sledě v hořčično koprovém krému 200g 200g
Neohodnoceno
Značka: Deutsche See
Deutsche See Filety ze sledě v hořčično koprovém krému 200g  200g
59 Kč

Deutsche See Filety ze sledě v hořčično koprovém krému 200g

Dopřejte si delikatesu ze severu! Tyto šťavnaté a jemné filety ze sledě jsou pečlivě naloženy v lahodném hořčično-koprovém krému, který dodává rybě vyváženou kombinaci pikantnosti a svěžesti. Ideální jako studený předkrm, součást obložených talířů nebo jako rychlá a chutná večeře s pečivem.

Ryba pochází z rybolovu certifikovaného organizací MSC (Marine Stewardship Council), která zaručuje šetrný přístup k mořskému prostředí, zachování rybích populací a odpovědné rybolovné praktiky. Výběrem tohoto produktu podporujete udržitelný rybolov a ochranu oceánů pro budoucí generace.

Složení
Sleďové filety 60 %, voda, hořčice 10 % (voda, hořčičné semínko, lihový ocet, sůl, koření), řepkový olej, cukr, med, škrob, zahušťovadla: guarová guma (E412), karubin (E410); sušené odstředěné mléko, koření, okyselující látka: kyselina octová (E260); přírodní aroma, sušený kopr 0,1 %, barvivo: paprikový extrakt (E160c)

Skladování
Uchovejte při teplotě 8 °C až +25 °C

Výživové údaje 

Výživové údaje na 100g 
Energie  891kJ//215kcal
Tuky 

17,0g

Z toho nasycené mastné kyseliny 2,3g 
Sacharidy 

4,7g

Z toho cukry  3,5g 
Bílkoviny  10g 
Sůl  1,3g 

 

Země původu: Lotyšsko


Recept 

Filety ze sledě s rychlým okurkovo ředkvičkovým salátem  (2 porce) 
Ingredience 

  • 1 konzerva filetů ze sledě v hořčično koprovém krému (Deutsche See) 
  • 1/2 okurky 
  • 6 ředkviček
  • 1/2 červené cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička bílého vinného octa
  • sůl a pepř
  • 2 snítky kopru

Postup

1.  Okurku a ředkvičky omyjte, nakrájejte na tenké plátky a dejte do misky. Kopr omyjte a osušte.

2. Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli. Vyšlehejte hořčici a olivový olej. Poté přidejte ocet a nakrájenou cibuli a dochuťte solí a pepřem.

3. Smíchejte hořčičný dresink s plátky zeleniny a nechte salát několik minut odstát.

4. Okurkovo ředkvičkový salát podávejte s filety ze sledě a koprovou omáčkou. Navrch natrhejte čerstvý kopr a posypte trochou pepře.

Tip: K tomu se dobře hodí čerstvě uvařené brambory.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní ryby
EAN: 4009239141207

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola