DOPRAVA ZDARMA PRO VŠECHNY NÁKUPY OD 1500 Kč

Ajala - Čokoláda Květy a Divoký pomeranč 45 g

Neohodnoceno
Značka: Ajala

Čokoláda Květy a pomeranče je plná života. Šťavnaté kakaové boby zkombinované se svěžím pomerančovým esenciálním olejem z ní totiž dělají životabudič. Doplněná je posypem jedlých sušených květů bylin, které nedodávají jen vizuální zážitek, ale i lahodnou chuť. Tato čokoláda je zkrátka rozkvetlá jako jaro samo. 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
22.5.2024
99 Kč 49,50 Kč / 1 ks
Ajala - Čokoláda Květy a Divoký pomeranč 45 g
Neohodnoceno
Značka: Ajala

Doplňte energii za pomocí této čokolády, která je obohacená nejen o vůni a skvělou chuť, ale také o luční květy! 

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat skořápkové plody
  • Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, výtažek z pomeranče, sušené květy bylin
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů
  • Skladování: Uchovávejte v pokojové teplotě.

Nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota (kJ/kcal)

2460

Bílkoviny (g)

8,6

Tuky (g)

41,1

Z toho nasycené mastné k. (g)

25,61

Sacharidy (g)

45,9

Z toho cukry (g)

33,5

Vláknina (g)

-

Sůl (g)

0,079

Čokolády Ajala se vyznačují vysokou kvalitou a skvělou chutí. 

Celé dobrodružství brněnských zakladatelů začalo ochutnáním poctivé čokolády z Guatemaly. Ochutnávka této mayské čokolády pro ně byla neskutečným zážitkem – absolutní nadšení se střídalo s překvapením z neobvyklé chuti. Bez velké nadsázky můžeme říct, že prozřeli, protože čokoláda chutnala zcela jinak než ty, které si doposud kupovali. Začali se tedy o čokoládu více zajímat a zjistili, že v Evropě není snadné získat pravou a poctivou čokoládu. Nebo že Československo bylo za první repuliky třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. To vše je inspirovalo k založení manufaktury AJALA CHOCOLATE.

Ajala znamená v mayském jazyce probuzení a přesně takové pocity by vám tato malá manufaktura ráda předala. Aby vás už první kousek překvapil a probudil zvědavost i touhu po dalším poznávání.

 

124-medium_default